Case: Bisserup overløb

Benyttet udstyr:

Takket være Danovas gode samarbejde med SK Forsyning A/S, har vi fået lov til at teste vores overløbspakke grundigt ved et af deres overløb ved Bisserup.
Det har gjort det muligt for os at finjustere scriptet over en længere periode, hvilket har sikret os, at udstyret kører upåklageligt og at relevante data genereres og er tilgængelige på de rigtige tidspunkter.

Overløbspakken består af D-Log M (datalogger), D-Eye (kamera) og en FMR 10-radar. Der afgives en overløbsalarm, når overløbet opstår. Kameraet sender  billeder direkte til forsyningen (samt alarm via SMS og e-mail). og giver et komplet overblik, herunder af eventuelle tilstoppede riste. Det sikrer en besparelse til unødvendig indsættelse af driftspersonale og giver generelt mulighed for at holde øje med overløbskonstruktionen.

Scriptet, som overløb beregnes ud fra, er udviklet i henhold til “Vejle”modellen. Det vil sige en standardiseret beskrivelse af, hvad et overløb består af; varigheden af ​​overløbet, før det kaldes et overløb, hvor lang tid der skal gå mellem overløb, før det beregnes som et nyt overløb osv.

SK Forsyning fået mulighed for at få et omfattende overblik over det samlede antal overløb i Bisserup, det samlede antal kubikmeter, varigheden af ​​overløbene, foruden en automatisk genereret årsrapport.
Vi har fået muligheden for at få udstyret fuldt testet og kalibreret – alt i alt en win-win-situation.