Kvalitet betaler sig!

Med mange års erfaring og ekstremt dedikerede fagspecialister, kan vi hos Danova dele ud af vort knowhow, når du har behov for det. Faglig rådgivning, præcision, kvalitet og ikke mindst teknisk assistance on site, er blot nogle af topprioriteterne.

Hvad enten der er tale om assistance til eksisterende produkter, rådgivning omkring nye opgaver, verificering, kalibrering, idriftsættelse og meget mere, står vore dygtige tekniske team til rådighed.

Med afdeling både på Sjælland og i Jylland, kan vi hurtigt rykke ud med en eller flere af vore fuldt udstyrede servicevogne.

Køb, leje, eller et helt måleprogram?

Du kan altid vælge at købe et produkt. Såfremt du ønsker at leje produktet finder vi også en løsning på det. Der er naturligvis også mulighed for, at Danova kører hele dit måleprogram, så du udelukkende skal logge ind på serveren og hente data når du ønsker det. Lad os sammen finde den helt rigtige løsning til dig og din opgave. Har du brug for, at vi kigger på en specifik opgave, vil du få besøg af en tekniker, der har erfaring indenfor netop dit område, hvilket sparer tid. Sammen finder vi en økonomisk fordelagtig løsning, med det bedste produkt til opgaven.

Kurser eller uddannelse af driftpersonale?

Skulle du have brug for kurser indenfor niveau, flow, online dataløsninger, eller lignende, har vi mulighed for afholdelse, enten hos Danova eller hos Jer. Uddannelse af driftpersonale, eksempelvis efter installation af målere, afholdes typisk på selve installationsstedet således, at driftpersonalet kan uddannes efter “hands-on” princippet. Det er vores mangeårige erfaring, at driftpersonale uden tvivl, lærer produktets funktion bedst ved selv, at se og programmere/røre.

Serviceaftaler

Skulle du ønske en serviceaftale, kan Danova enten tilbyde én af de eksisterende serviceaftaler, eller skræddersy en aftale, helt som du ønsker. Flere kunder vælger en årlig serviceaftale, hvor Danova kommer én gang om året og verificerer målerne. Målerne efterses og justeres og du får en udførlig rapport som bevis for eftersynet og produktets funktionalitet.

Danova er Profibus certificeret.