Regnmåling

Online regnmåling – D-Rain®

2023 blev det vådeste år i dansk vejrhistorie. Allerede i slut oktober passerede vi den normale årsnedbør på 759,1 millimeter. Netop derfor er det vigtigt, at have styr på sine regndata f.eks via et nøje tilrettelagt måleprogram. Det kan vi og D-Rain hjælpe med, selvfølgelig med højeste IT-sikkerhed for jeres data. D-Rain er verdens eneste regnlogger på batteridrift, som kan registrere intensitet.

D-Rain kan også, i tilfælde af forureningsfare, give besked til Blå Flag ordninger eller de badevandstavler, der er opsat. Tavlerne, der informerer gæster om badevandskvaliteten, vil så melde om badeforbud.

Sammen med jer udvælges de ønskede lokationer og vi sørger for montering samt drift, batteriskift og overvågning af målerne. I får præcise og sikre regndata via Danova Data Cloud, og API, i SVK format, µm/sek og mm., samt rapporter, historik og meget mere. I kan selvfølgelig følge med online hele tiden.

D-Rain er batteridrevet og kan hurtigt flyttes til en anden lokation, hvis det ønskes.

Data er guld værd.

Nøglen til viden er data! Du bestemmer hvor du vil have målt din regn, helt lokalt. Du kan få aktiveret forbudstavler ved badesøer og strande f.eks ved kraftig regn eller skybrud. Du får udførlige data med hændelser, varighed og intensitet samt GPS lokation og vejrudsigt for hver D-Rain®. Så kan I sætte ind der, hvor det gavner miljøet bedst muligt.

D-Rain, der er udviklet af Danova, er en intelligent, batteridrevet regnlogger med algoritmer, som er i stand til bl.a., at identificere regn, kraftig regn, skybrud og intensitet. Teknologien leverer data i SVK format i μm/sek og mm og med hændelser, varighed og intensitet over en tidsperiode. Regnen logges i det sekund, den bliver registreret. D-Rain er verdens eneste regnlogger på batteridrift, som kan registrere intensitet.

Med andre ord leverer vi udførlige data samt GPS lokation og vejrudsigt for hver D-Rain. I får præcise og sikre regndata via Danova Data Cloud, og API, i SVK format, µm/sek og mm., samt rapporter, historik og meget mere.

I har selv adgang til de online data, hvorfra I hele tiden kan følge med, hente data, rapporter, se grafer og vejrudsigter. Altid med backup af historiske data.

close-w