Niveaumåling

Niveauet i væsker og faste stoffer kan måles med et utal af forskellige måleprincipper. Hvad skal man vælge?

En simpel switch eller den intelligente radar? Faktorer som tryk og temperatur, samt typen af medie spiller en vigtig rolle i valg af måleprincip. Dine krav til nøjagtighed, økonomi, vedligeholdelse samt indbygningsforhold, tager vi højde for, når vi sammensætter den bedste løsning til netop dit behov.

Ultralyd

Ultralydsprincippet bruges i et utal af forskellige applikationer,  bl.a. i siloer/beholdere med væsker eller faste stoffer. Vi kan levere ultralydsmålere til måleafstande op til 60m, og i temperaturområder fra -40°C til 150°C.

Radar

Kontinuerlig niveaumåling med radar fra 5,8 GHz til 78 GHz i beholdere/siloer med alt fra råolie til ekstremt støvende faste materialer. Måling op til 100 m samt en materiale temperatur op til 1000 °C, uden ekstra køling af radar.

Mekanisk

Mekanisk niveaumåling i siloer/beholder med faste materialer eller til interface måling væske/materialer. Nivobob® serien kan fås med wire eller bånd op til 40m og Flexinivo® med vibrerende gafler til dosering, måleområde fra 0,6m til 3,9m.

Kapacitiv

Kapacitiv niveaumåling til applikationer med høje tryk & temperaturer. Fås både i standard og special længder. Længde med stav op til 5m, længde med kabel op til 25m.

Tryk

Danova tilbyder, tryktransmittere af bedste kvalitet til diverse applikationer indenfor vand og spildevand. F.eks NivuBar med kapacitiv keramisk membran, der sikrer en lang levetid.

D-REX TLM

Det selvkølende standrør der muliggør niveaumåling i applikationer, med op til  1600 C°
Uundværligt tilbehør til niveaumåling i ekstreme varmegrader.

Kontakt os og hør nærmere