arrow-left-primary Tilbage
Mononivo MN4000 vibrerende niveauvagte

Mononivo – endelig en vibrerende melder med én stav

august 2016
Produktnyheder

Mononivo MN4000-serien fungerer med vibrationsteknologi og er perfekt som niveauvagt, på en bred vifte af materialer som f.eks finkornede korn og foderstoffer, samt til pulver, granulater.

Elektronisk aktiverede piezoelektroder får sonden i Mononivo til at vibrere, og disse vibrationer dæmpes, efterhånden som materialerne dækker sonden. Det giver mulighed for præcis registrering af mængden af materialer i siloer, tanke og lignende. Mononivo er også godkendt til brug i eksplosive og ekstremt støvede miljøer.

Mononivo MN4000 – serien, er udviklet af UWT Level Control. Den kan valgfrit installeres vertikalt, horisontalt eller vinklet, hvad der gør den meget anvendelig og fleksibel i de konkrete applikationer. Mononivo er desuden ekstremt kompakt og fås med længder på helt ned til 160 mm, hvilket øger anvendelsesområderne.

Øvrige egenskaber:

Høj følsomhed – kan indstilles på fire niveauer

Detektion af lette produkter fra 20g/l

Specielt egnet til finkornede materialer/pulver

Robust design  – IP67 godkendt

Kontaktdele udført i rustfrit stål

Kan anvendes i Atex områder (støv)

Takket være det kompakte design har Mononivo 4000-serien fundet indpas i applikationer med meget lidt plads som fx snævre rør og lignende. På grund af vibrationsteknologien er Mononivo stort set selvrensende.

Kontakt Danova for uddybende oplysninger på 6614 9323 eller [email protected]

Links:

Mononivo MN4020 – Kompakt

Mononivo MN4030 – med rørforlængelse

Mononivo MN4040 – selvbygger sæt

close-w