arrow-left-primary Tilbage
NivuFlow 600/650

To nyheder til præcisionsflowmåling med transit time princip

august 2016
Produktnyheder

NivuFlow 600 og 650 fra Nivus er to spændende nyheder, som er udviklet til præcise flowmålinger i delvist eller helt fyldte rør. De kan måle mange typer væske og egner sig til en lang række applikationer indenfor f.eks industri, vandkraft og landbrug.

Med 600 og 650 føjer Nivus GmbH to nye flowmålere til deres NivuFlow-program, hvor alle modeller udmærker sig ved deres præcision, driftssikkerhed og enkle betjening. Her er en kort introduktion til de to nye modeller og deres ligheder og forskelle.

Simpel konfigurering af målested

Intuitiv simpel opsætning af målested

NivuFlow 600-flowmåleren er udviklet specielt til flowmåling i fyldte rør og ledninger. For at sikre størst mulig nøjagtighed i målingerne kan den fås med op til fire måleveje. Det er ikke noget krav, at flowprocessen bliver stoppet ved installation af sensorer, hvad enten det er rørsensorer eller clamp on sensorer, der er tale om.

Simpel installation - op til 4 måleveje

NivuFlow 600 – op til 4 måleveje

Nem installation med Clamp-on sensor

NivuFlow 600 med Clamp-on sensorer

Løsningen er velegnet til måling af flow i forskellige typer væsker og kan bruges til en lang række forskellige applikationer som fx vandkraft, lækageovervågning, kølevand, vandingssystemer, procesvand i industri, pumpeovervågning og meget mere.

Kanal med 2 måleveje

NivuFlow 600 – kanal med 2 måleveje

Nivuflow 650-flowmåleren er udviklet til flowmåling i åbne kanaler samt delvist eller helt fyldte rør. Den kan med sine fire måleveje – og helt op til 32 måleveje inden udgangen af 2016 – garantere stor nøjagtighed, ligesom den både kan integreres i instrumentkabinetter og indsættes i aggressive miljøer.

NivuFlow i vandtæt kabinet

NivuFlow i vandtæt kabinet

De typiske applikationer for NivuFlow 650-flowmåleren omfatter vandkraftværker, vandingssystemer, til- og fraløb i forbindelse med kølevand og cirkulationssystemer, industrielle processystemer, kanaler, floder, åer og vandløb.

Begge nyheder kan anvende sensorer  til montering på rør, indbygges i rør og kanaler, efter transittime princippet, og tilbyder en meget brugervenlig og enkel betjening ved såvel opstart som løbende drift.

Kontakt Danova for uddybende oplysninger på 6614 9323 eller [email protected]

Links

NivuFlow 600 – transit time

NivuFlow 650 – transit time

close-w