arrow-left-primary Tilbage

FOODTECH 2024 – NORDENS FØRENDE DESTINATION FOR FØDEVARETEKNOLOGI

september 2024
Events og Messer

Gennem tre årtier har vi leveret kvalitetsudstyr og rådgivning til industrien – herunder også fødevareindustrien. Derfor er vi selvfølgelig også med, når FOODTECH 2024 løber af stablen. Vi står klar ved stand “J7298” – kig forbi!

Gennem de seneste 25 år har FoodTech, også kendt som Nordens største fødevare- og teknologimesse, samlet hele fødevareindustrien ét sted og dannet rammen for henholdsvis inspiration, viden og opblomstringen af nye netværk.

2024 bliver ingen undtagelse. I år slår de nemlig dørene op for den 14. udgave af FoodTech, hvor du blandt andet finder Danova som udstiller – og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Leverandør af førende produkter

Som leverandør af produkter og rådgiver indenfor målinger og indsamling af data, har vi både arbejdet og samarbejdet med store dele af den danske industri – herunder fødevareindustrien med speciale i instrumentering og sensorer til både fødevare, farma, korn, foderstof og væsker.

Siden Danova blev grundlagt, har udgangspunktet altid været, at vi arbejder med de førende producenter i verden og med produkter af den højeste kvalitet. Derfor kvalitetssikrer vi altid de produkter, vi har og sikrer, at de kan leve op til vores høje standarder. Det betyder også, at vi kun forhandler produkter, som vi også selv bruger i vores egne projekter.

Hver dag leverer vi udstyr til virksomheder i hele landet, og for os er det vigtigt, at vi ved, at det virker og kan klare opgaven. Ligemeget om det er vores egne teknikere, der skal sætte udstyr op, eller om det er kunden selv.

Netop den høje kvalitet, den faglige ekspertise og den høje leveringsperformance er nogle af grundstenene i vores mangeårige gode relationer til industrivirksomheder i både ind- og udland.

Høj faglighed og specialist viden

Vores knowhow og faglige ekspertise har manifesteret vores position i Danmark som en sikker leverandør og rådgiver. Vi gør en dyd ud af, at vores medarbejdere er specialister indenfor deres område, så vi både kan levere den bedste rådgivning og højeste service.

Den specialviden har også været grundlaget for, at vi har en stor afdeling for udvikling af nye produkter, der er tilpasset de behov, vi møder hos vores kunder. Det betyder, at vi via egenudviklet software og hardware også kan tilbyde helt unikke dataloggere og radarer til siloer, beholdere og tanke uden for fabrikker eller blot steder uden plc.

Du kan læse mere om vores egenudviklede produkter her.

Besøg os på stand “J7298”

Vil du vide mere om os, og hvad vi kan hjælpe dig med, så besøg os på FOODTECH i Messecenter Herning fra den 1.-3. oktober 2024. Du kan hente en gratis billet her: https://webshop.foodtech.dk/Webshop/Identification?id=941&languageId=1

Brug invitationskoden FT24‑31557 nederest i formularen på siden.

Vi håber at se dig!

Læs mere om os her

close-w