arrow-left-primary Tilbage
Hos Danova går vi op i klima og miljø.

En arbejdsplads med omtanke: Danova arbejder i og for naturen

november 2023
Firma nytKlima og Miljø

I Danova har vi stor respekt for vores omgivelser og miljøet, som vi hver dag arbejder med. Derfor er klima ansvarlighed en stor prioritet hos os, og vi gør hver dag, hvad vi kan for at minimere vores CO2-aftryk

I Danova er vi – ligesom vores kunder – optaget af klimaudfordringerne. Vi har et brændende ønske om at gøre en forskel for den natur, vi hver dag arbejder i og med. 

Derfor er det altid med øje for klimaet, at vi tager beslutninger og udvikler ny, intelligent teknologi. 

Vi gør tilmed en dyd ud af selv at mindske vores CO2-aftryk mest muligt. Med en ambition om at være CO2-neutrale er klima ansvarlighed derfor en fast del af vores CSR-politik – hvorfra den henholdsvis udfordrer og opløfter alle grene af vores virksomhed til at agere med klimaet i højsædet.

Du kan læse mere om vores samlede CSR politik her.

100 procent selvforsynende det meste af året

Som en del af vores samlede klimaindsats er vi stolte af at kunne kalde for for 100 procent selvforsynende det meste af året. 

Det skyldes blandt andet vores brug af solceller og store batterier til at opbevare og levere strøm, hvis vejret viser sig fra sin mindre solrige side. Derudover har vi installeret luft til vand samt varmepumper, som tilmed er drevet af solceller og batterier.

Selv arbejder vi navnligt med effektive målinger og energi, der skaber besparelse og mindsker aftrykket i naturen – og vi er glade for og stolte over at kunne udnytte nogle af naturens naturlige ressourcer effektivt og til gavn for klimaet.

Majs og genbrugspap

I det daglige vægter vi ligeledes klimaet højt. Vi er nemlig af den overbevisning, at selv den mindste indsats gør en forskel. 

Derfor bliver vores affald sorteret efter de nyeste regler, ligesom vi kun bruger bæredygtige løsninger – som pakkefyld lavet af majs og papkasser lavet af genbrugspap. 

Vi stiler yderligere efter, at alt vores inventar samt kontorartikler indeholder flest mulige genbrugsmaterialer.

Bæredygtige partnerskaber

Klimakampen kan ikke kæmpes alene. Derfor samarbejder vi på tværs af brancher og kompetencer, for at rykke mest muligt på den grønne dagsorden. Blandt andet tager vi del i forskellige udviklingsprojekter, der har fokus på, at vi alle får et bedre klima og miljø.

Vi deler gerne ud af vores store viden og ekspertise og stiller ofte også udstyr til rådighed.  

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at tage de mest hensigtsmæssige klimahensyn? Tøv ikke med at kontakte os!

close-w