arrow-left-primary Tilbage

Faglig stolte gennem tredive år: Træning af medarbejdere vægtes højt

oktober 2023
Firma nyt

Danova har gennem tre årtier specialiseret sig i at hjælpe forsyningsbranchen og industrien med at tage kvalificerede beslutninger i forbindelse med diverse målinger. Det kræver en helt særlig indsigt i et komplekst produktsortiment og stiller høje krav til medarbejderne. Derfor gør vi en dyd ud af altid at holde os fagligt opdaterede.

Der var engang en mand, der sagde: 

“For at få succes i forretningen, for at nå til tops, skal hver enkelt person vide alt, der er muligt at vide om virksomheden” 

Manden bag citatet hed Jean Paul Getty. Han var tidligere oliemilliardær, berømt for sin omfattende kunstsamling og var ved sin død i 1976 kendt som en af verdens rigeste mænd. 

I Danova har vi formentlig ikke meget tilfælles med Getty – men én ting kan vi helt sikkert blive enige om: 

Et oplyst personale, der kender sin virksomhed som sin egen bukselomme, herunder dens produkter og ydelser, er en afgørende forudsætning for at lykkes med at levere den bedst mulige service. 

Derfor er konstant udvikling af vores medarbejdere også et af vores fagligt stærkeste ståsteder. Og her står vi fast.

Træning af medarbejdere

I Danova møder vi ofte kunder med komplekse problemstillinger – her er det vores fornemmeste opgave, at kunne oversætte disse til brugbare og omkostningseffektive løsninger. 

Det forudsætter, at vi har en indgående indsigt i vores produkter og deres kunnen, men det kræver også, at vi altid er opdaterede på de nyeste tilføjelser i eget produktkatalog, måleprogrammer, serviceydelser samt markedstrends. 

For at sikre dette, sender vi ofte vores medarbejdere på kursus. Blandt andet til Sydtyskland i oktober, hvor de skal besøge vores ældste samarbejdspartner og leverandør, UWT GmbH. Her vil de opnå ny viden og indsigt i flere af de produkter, som vi både forhandler og selv bruger dagligt. 

Sikkerhed er vigtigt

For os er det ikke nok, at vores medarbejdere har en stor viden om produkterne. I Danova er sikkerhed ligeledes et vigtigt aspekt, som vi tager meget seriøst og tænker ind i alle dele af vores arbejde. 

Vores teknikere kommer nemlig ud for lidt af hvert, når de er på opgaver i Danmark og i resten af verden. Derfor er det afgørende, at vi aldrig sætter sikkerheden over styr, og til enhver tid følger den gældende lovgivning indenfor branchen.

Af samme grund har alle medarbejdere hos Danova – fastansatte som elever – gennemgået kurset “Vejen som arbejdsplads,” – et absolut must have i et arbejde, der ofte finder sted i trafikerede områder. Yderligere vil samtlige servicevogne være udstyret med det sikkerhedsudstyr der kræves, ligesom alle vores teknikere vil bære godkendt tøj.

Hvis du vil læse mere om, hvordan vi arbejder med sikkerhed, kan du tage et kig på vores hjemmeside

Ellers ses vi forhåbentligt her på bloggen, hvor vi løbende udkommer med nyheder! 

close-w